Saanko piirtää ikkunaan? Saat, piirrä vaikka pöytään!

Mikä tekee lapset iloiseksi? Kun saa tehdä jotain mikä yleensä on ISOSTI soo-soo! Tilanteessa jossa vanhemman naama yleensä vaihtaa väriä punaisesta valkoiseen €-kuvat vilkkuen silmissä ja epätoivo loistaa kasvoilta.#WoodyBuzz #Stabilo #Buzzador

Saatiin testattavaksi (Buzzador)  Stabilon woody 3-in-1 värikynät ja kysyin pojalta: "Jos saisit luvan piirtää ihan mihin vain, mihin piirtäisit?". Hetkeäkään miettimättä kuului kirkas ääni: "Ikkunaan!". Annoin kynät hänen käteen ja kehoitin menemään piirtämään sitten. Eka kehoituksesta seurasi hämmästynyt ilme ja sitten leveä hymy: "Oikeesti?". Voi sitä riemua kun naku siskon kuva alkoi piirtyä ikkunaan. Meillä on siis menossa vaihe jossa ihmisillä on kaikki ruumiinosat pikku yksityiskohtia kuten varpaita myöden, muttei vaatteita.Värikynä, vesiväri ja vahaliitu eli kaikki samassa paketissa. Voidaan piirtää paperille, kartongille, lasille, metallille ja muille pinnoille. Testattiin kyniä peileihin, jääkaappiin, pöytään, lasiin ja tietysti paperiin! Lisäksi piirsin pokkana nahkatuoliin ja parkettilattiaan, kaikki lähti pois jälkiä jättämättä. Sitten vielä huipennukseksi tehtiin kumppareista hurrrrrjat liskot.

Värit näkyy mustassa pinnassa hienosti ja alkavat "hohtaa" kastuessaan. Ne eivät kuitenkaan valu heti, eikä vielä leikin aikanakaan, mutta pyyhkäisy ja värit on poissa! Aika uskomattoman kivat. Tulee minunkin käyttöön. Voi laittaa muistutuksen vaikka ulko-oveen tai puutelistan jääkaapin oveen.

Värit lähtee pois ihan vedellä, mutta kannattaa käyttää vielä vaikka astianpesuainetta tippa. Kynät ovat ns. rasvaiset eli vaikka väri lähtee rasva jää. Minusta tälläiset "joka paikan" kynät on mainio lisä askarteluun ja leikkiin. En kuitenkaan antaisi tai näyttäisi näitä temppuja lapselle joka ei vielä ymmärrä seurauksia, ettei seuraavaksi ole permanenttitussilla kukkia vessanovessa. Mihis sitten piirrettäisiin?

Kyniä saa Suomesta aina CoolShop:sta 6 ja 10 kpl pakkauksia: TÄSTÄ.


4 kommenttia :

 1. Wau! Enpä ole koskaan kuullut tuollaisista kynistä, mutta apua miten kätevät! Tuommoset mekin taidetaan tarvita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on oikeasti tosi TOSI tosi kätevät vaikka piirtelisi vain paperiin... ja sitten sudilla päälle. Ei haittaa jos menee kynää pöytään tai vaatteisiin! Meillä istui jopa iskäkin lattialla piirtämässä ikkunaan :D Houkuttelevaa puuhaa!

   Poista
 2. Ooooi, uusi tuttavuus minullekin! Ois just passelit meidän pienille tytöille, pitäisköhän hankkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näillä on minusta huoleton piirtää kun lähtee pois :) ja jos lapsukaiset pieniä vielä niin piirtelee turvallisesti paperiin, mutta vahinko suttaukset saa pyyhittyä pois!

   Poista

Ilolla luen kommentit ja vastaan sinulle lisäkysymyksiin ♥